donderdag 5 januari 2012

Het nieuwe jaar...


Allemaal een gelukkig en gezond nieuwjaar toegewenst!!


Het is alweer 5 januari, alle feestdagen zijn weer voorbij. Fijn om die dagen met familie en vrienden door te brengen.


Inmiddels is het nieuwe jaar alweer 5 dagen "oud". Het kwam er maar niet van om iets op mijn blog te schrijven. Afgelopen maandag alle kerstspullen opgeruimd, vind het altijd heel gezellig, maar na oud en nieuw moet het allemaal weer zo snel mogelijk opgeruimd worden... Tijd voor nieuw groen, het huis weer redelijk opgeruimd, echt opruimen doe ik volgende week pas, deze week nog een beetje vakantie.

Merel is ook thuis dus dan is het niet zo gezellig als het huis weer op z'n kop staat. Vandaag met haar naar Utrecht geweest, met de bus en trein, zodat ik ook eens kan zien welke reis zij iedere dag maakt naar haar stage-adres. Eén uur en drie kwartier is ze onderweg, gelukkig is ze wel wat gewend, want naar school is het twee uur reizen ! Volgende week gaat ze weer beginnen, iedere morgen om 7.15 uur de bus en 's avonds om 18.15 uur weer thuis, lange dagen hoor voor een meisje van 17... Gelukkig doet ze alles met veel plezier dus dat maakt het allemaal wat makkelijker.

Volgende week zal ik wat meer schrijven en foto's plaatsen. Wil de huiskamer gaan veranderen, maar weet nog niet precies hoe....moet nog wat meer inspiratie krijgen! Alvast een fijn weekend,

Anke
3 opmerkingen:

 1. Leuke blog en een heel mooi huis heb je!!
  Ik ga je volgen.
  Hartelijke groet Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Anke,
  Nieuwsgierig als ik ben, kom ik ook bij jou kijken. Sfeervolle blog hoor! Ik heb me al aangemeld bij je....
  Tot blogs!
  Groetjes Joanike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi,
  heel leuk dat je me gaat volgen!!
  heb me net ook bij jou aangemeld dus tot snel,
  groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen