zaterdag 24 december 2011

Kerstsfeer

's Avonds gezellig de lichtjes aan in de boom.

Kerstboompje van Riverdale, gevuld met glassteentjes, takjes dennegroen en kerstballen.

Theelichthouders van armeluiszilver op de salontafel.


In de keuken hangt ieder jaar deze zelfgemaakte krans met lichtjes en glazen pegeltjes.

Gezellige kerstdagen toegewenst,

Ankevrijdag 23 december 2011

Bijna kerst...
In de gang dit tafeltje gedecoreerd met een zilveren vaas, rode bessen, rood hart van glas en een zilverkleurig hert. Onze gang is lang en smal dus het past allemaal maar net!

Dit jaar heb ik de kerstboom vrij sober gehouden. Zilver en wit. Heb zelfs de oude verlichting, van 24 jaar geleden, weer opgezocht. Ook de eerst gekochte kerstdecoratie heb ik er weer in gehangen.

Morgen nog wat sfeer foto's van 's avonds met kaarslicht.

Een fijne avond,
Anke

zondag 18 december 2011

Eindelijk dan de foto's.....

Het is alweer half december, zal morgen eerst wat foto's maken van ons huis in kerstsfeer. Vorige week de kerstbomen opgetuigd. Vandaag dan ook eindelijk de kerstkaarten geschreven! We hebben het allemaal ook zo druk tegenwoordig en dan zo richting het einde van het jaar zijn er altijd zaken die je af wil ronden.

Rosalie, onze oudste dochter, heeft dat zeker gedaan. Vorige week dinsdag is zij afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Voor haar begint er nu een ander leven, geen studie meer, maar op zoek naar een baan!

Enige tijd geleden hebben we haar kamer opgeknapt, geverfd en behangen, ik heb toen foto's geplaatst hoe haar kamer eruit zag en terwijl we bezig waren. Ik heb toen beloofd om foto's te plaatsen van haar kamer zoals het er nu uit ziet. Wij vinden het goed gelukt!

Fijne week,

Anke