dinsdag 3 juli 2012

Sorry, sorry....

Eindelijk dan weer een berichtje...veel te lang geleden !!

Altijd zoveel plannen, mijn lijstje is altijd overvol (herkenbaar?). En ja, dan gaat je oudste met haar vriend naar huizen kijken, gezocht en gevonden !! Een heel leuke twee onder één kap uit de jaren dertig ! Als het allemaal lukt gaan zij eind augustus samenwonen. Hartstikke leuk hoor, maar ja daar gaat ze dan....ach wat zal ik haar thuis missen...maar ben ook heel blij voor haar natuurlijk, samenwonen met haar vriend in een superleuk huis !


In april is de jongste 18 jaar geworden, weer een mijlpaal ! Een huis vol vrienden en vriendinnen om dit met elkaar te vieren....
In mei waren Simon en ik 25 jaar getrouwd en ben ik 50 geworden, dus was het tijd voor een feestje...
Een hele gezellige, maar ook drukke tijd.

Inmiddels is het alweer juli, zoveel als kan helpen we Rosalie en Stefan, we zitten nu nog in de fase van behang afstomen. Eind deze week is dat wel klaar. Dan moet al het houtwerk geschuurd en geverfd worden. Geen grote verbouwingen in het vooruitzicht dus dat scheelt. Jullie begrijpen dat het thuis alleen maar opruimen en bijhouden is en dat er nu even geen tijd is om meubeltjes e.d. op te knappen. Dat heb ik maar opgeschoven naar september !

Zal toch proberen om regelmatig een post te plaatsen, wens jullie een fijne en zonnige dag !!

Tot snel,

Anke