dinsdag 3 juli 2012

Sorry, sorry....

Eindelijk dan weer een berichtje...veel te lang geleden !!

Altijd zoveel plannen, mijn lijstje is altijd overvol (herkenbaar?). En ja, dan gaat je oudste met haar vriend naar huizen kijken, gezocht en gevonden !! Een heel leuke twee onder één kap uit de jaren dertig ! Als het allemaal lukt gaan zij eind augustus samenwonen. Hartstikke leuk hoor, maar ja daar gaat ze dan....ach wat zal ik haar thuis missen...maar ben ook heel blij voor haar natuurlijk, samenwonen met haar vriend in een superleuk huis !


In april is de jongste 18 jaar geworden, weer een mijlpaal ! Een huis vol vrienden en vriendinnen om dit met elkaar te vieren....
In mei waren Simon en ik 25 jaar getrouwd en ben ik 50 geworden, dus was het tijd voor een feestje...
Een hele gezellige, maar ook drukke tijd.

Inmiddels is het alweer juli, zoveel als kan helpen we Rosalie en Stefan, we zitten nu nog in de fase van behang afstomen. Eind deze week is dat wel klaar. Dan moet al het houtwerk geschuurd en geverfd worden. Geen grote verbouwingen in het vooruitzicht dus dat scheelt. Jullie begrijpen dat het thuis alleen maar opruimen en bijhouden is en dat er nu even geen tijd is om meubeltjes e.d. op te knappen. Dat heb ik maar opgeschoven naar september !

Zal toch proberen om regelmatig een post te plaatsen, wens jullie een fijne en zonnige dag !!

Tot snel,

Anke

5 opmerkingen:

 1. hoi hoi geen sorry nergens voor nodig nou super leuke dingen lees ik allemaal de ene vlieg uit verjaardagen en zoveel jaar getrouwd dus in 1 woord met alles GEFELICITEERD hahahaha prachtig toch als je je daar allemaal mee bezig kan houden geniet er lekker van .....fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hebt een hele drukke tijd gehad! Met heel veel feestelijkheden, gefeliciteerd met alles. Wat spannend dat je dochter gaat samenwonen, leuk hoor! Alvast heel veel klusplezier.

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met alles!
  Tijd gaat dan wel erg snel hoor!

  Liefs, Juliëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, kleine kinderen worden groot, onze oudste is 18 jaar geworden en onze jongste is 6, dus we zijn gelukkig nog niet toe aan verhuizingen. Groetjes Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een goede berichten allemaal! Gefeliciteerd met het nieuwe huis van Rosalie en Stefan (en succes met klussen!), met de 18e verjaardag én met jullie trouwdag (beide bijzondere mijlpalen!)
  Ben wel heel benieuwd, twee onder een kap uit de jaren '30, dat klinkt geweldig. Misschien volgen er nog wat foto's op je blog? ;-)
  Liefs, Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen