maandag 20 februari 2012

ATWT

Ik heb dit blog om te schrijven over ons interieur, de tuin en alles wat daarbij komt kijken. Nu ben ik niet zo'n televisiekijker, maar er is één serie die ik volg en ja die stopt er deze week mee!  Voor mij al twintig jaar lang, soms weken niet hoor, maar kan het toch niet missen, kijk ik naar As the world turns.         


 


Ik vind het gewoon leuke ontspanning, jammer dat het voorbij is. Ik heb het nog niet bij een ander op een blog voorbij zien komen, ik geloof dat ik één van de weinige in blogland bent die naar een soap kijkt ;)

Vanaf woensdag hou ik dus iedere dag een half uur over....komen die tafeltjes toch nog deze week klaar :))

Fijne week,

groetjes Anke


 9 opmerkingen:

 1. hahahah ach denk dat vele wel kijken maar het niet zeggen was een goede soap met holden erin hahahah tja je tafeltjes moeten er aan geloven dusssss aan de gang en foto ervan als bewijs he .....fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Euh, ikke...kijk ook al heel lang naar deze soap. de laatste jaren niet vaak meer maar vind het zonde dat ze stoppen. De terugblikken zijn fantastisch, zwart/wit.
  Ik leef dus met je mee. En sucses met de tafeltjes.
  Groetjes elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan niet helemaal met je meeleven, want ik ken de serie niet.
  Maar met dat extra halfuurtje kun je natuurlijk leuke dingen doen!
  Sterkte met afscheid nemen....

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zonde is dat dan he. Ik kijk niet naar deze soap, wel naar GTST en dat zou het ook een gemis vinden als ze
  zouden stoppen. Nou ja een voordeel is het dan wel dat je tafeltjes af komen :-)

  Fijne avond,

  Groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou zeggen, nog even genieten dan..ik ken het niet, maar ja als je fan of volger bent is het nooit zo leuk als iets stopt waar je van geniet.
  Nog een paar dagen volop genieten dus!!!!

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee, je bent niet de enige hoor. Ik heb deze serie jarenlang gevolgd, je weet wel toen Simon er nog in zat! Maar toen vond ik dat er steeds meer vervangers kwamen en toen vond ik er opeens niet veel meer aan. Maar ja, ik heb het ook jaren gevolgd hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat denk je als het bloggen weg valt, dan houden we echt tijd over hihi....Nou soaps zijn aan mij niet besteed, die blijven weken lang om hetzelfde heendraaien....mijn moeder keek altijd the bold and the beautiful....verschrikkelijk....maar ja jij moet nu afkicken....groetjes Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben net een paar dagen weg geweest met een vriendin en die is ook super fan. Dus 's ochtends en 's avonds in het hotel de tv aan en aan haar vriend de taak om de recorder in te stellen thuis. Maar ik ben benieuwd hoe ze het zullen afsluiten, want het lijkt nog midden in een verhaallijn te zitten....! Ik begrijp wel dat je het erg zult missen, als het zo'n vast ritme is geweest altijd. Geniet nog even van de laatste afleveringen en daarna... succes met je tafeltjes! Ik ben benieuwd hoe ze worden! Trouwens een erg mooi schilderijtje in je vorige post....! Fijne avond, lieve groet, Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb er ook zo'n jaar of 20 naar gekeken met tussenpozen van niet.
  Gelukkig niet verslaafd eraan. Keek er naar wanneer het opstond.
  Jammer dat het stopt maar de lege tijd krijg ik ook wel weer gevuld.

  Groet, Danique

  BeantwoordenVerwijderen