zondag 18 december 2011

Eindelijk dan de foto's.....

Het is alweer half december, zal morgen eerst wat foto's maken van ons huis in kerstsfeer. Vorige week de kerstbomen opgetuigd. Vandaag dan ook eindelijk de kerstkaarten geschreven! We hebben het allemaal ook zo druk tegenwoordig en dan zo richting het einde van het jaar zijn er altijd zaken die je af wil ronden.

Rosalie, onze oudste dochter, heeft dat zeker gedaan. Vorige week dinsdag is zij afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Voor haar begint er nu een ander leven, geen studie meer, maar op zoek naar een baan!

Enige tijd geleden hebben we haar kamer opgeknapt, geverfd en behangen, ik heb toen foto's geplaatst hoe haar kamer eruit zag en terwijl we bezig waren. Ik heb toen beloofd om foto's te plaatsen van haar kamer zoals het er nu uit ziet. Wij vinden het goed gelukt!

Fijne week,

Anke2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met Rosalie! Geweldig dat ze is afgestudeerd. Ik hoop dat ze snel een leuke baan zal vinden. En haar kamer is een plaatje geworden zeg... Heel mooi en gezellig! Ben benieuwd naar jullie kersthuis, ik hou je blog in de gaten :-) Fijne week! Liefs, Hanneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er prachtig uit haar kamer en proficiat wat een prestatie daar mag je toch echt wel trots op zijn en wat heb je een mooie krans.....groetjes en fijne avond Marjon

    BeantwoordenVerwijderen